top of page

BIJ VERDICKT RICHARD BV ZIT JE ALTIJD GOED VOOR DE TOTAL KWALITEITSMAZOUT

Stookolie vol voordelen voor u!

Stookolie is nog steeds een gewaardeerde energiebron om een woning of bedrijfsgebouw mee te verwarmen. Mazout heeft dit te danken aan zijn specifieke voordelen : een hoog rendement, zuinig in verbruik, betrouwbare techniek, voordelig in prijs, onafhankelijk, en oog voor de toekomst.

Sinds april 2024 is het verwarmen met mazout nog milieuvriendelijker.  Een verdere daling van het zwavelgehalte zorgt voor een verlaagde CO2-uitstoot. De verbrandingskamer blijft properder, waardoor het mazoutverbruik daalt en het rendement stijgt.

En ook vandaag staat de stookoliesector niet stil en evolueert mee naar een koolstofarme maatschappij.  In de toekomst zal men meer gebruik gaan maken van hernieuwbare en koolstofneutrale brandstoffen.  Dit zowel voor verwarmingsdoeleinden, als in het wegtransport.  De grote voordelen van deze oliën zijn dat ze hernieuwbaar zijn, en dat de uitstoot van CO2 met meer dan 90% wordt gereduceerd t.o.v. de klassieke fossiele brandstoffen.  Dit zijn toch wel belangrijke factoren voor een verantwoorde toekomst met mazout.

Wij bieden je als Total-verdeler volgende kwaliteitsproducten aan:

Gasolie Verwarming

(gewone mazout, stookolie, 10ppm)

Total Mazout Ultra

(daling verbruik, vermindering CO2-uitstoot, verlengde levensduur verwarmingsinstallatie, 10ppm)

Diesel Off Road (Gasolie Extra)

(laag zwavelgehalte, 10 ppm)

Diesel

(wegvervoer, 10 ppm)

AdBlue

(EURO 4, EURO 5, EURO 6)

BRANDSTOFFEN VERDICKT RICHARD BV

bottom of page